O nas
Wspieramy firmy z segmentu HoReCa i office
CoffeeBase to oficjalny dystrybutor kawy, herbaty, dodatków i rozwiązań Julius Meinl – marki, której korzenie sięgają aż do 1862 roku.
Dostarczamy profesjonalne produkty i rozwiązania, a także zapewniamy specjalistyczne usługi doradcze i kompleksowe wsparcie.
Ponad 5 lat doświadczenia
W trakcie których obsłużyliśmy i nadal obsługujemy blisko 350+ firm.
Kompleksowa oferta
Zapewniamy wszystko, czego potrzebujesz, aby z sukcesami prowadzić swoją działalność: produkty, wyposażenie, serwis i szkolenia.
Wsparcie na “wyciągnięcie ręki”
Działamy na terenie północnej Polski – województwa: pomorskiego, kujawsko-pomorskiego i warmińsko mazurskiego.
NASZ ZESPÓŁ
Wojciech Grodzki
Przedsiębiorczy zwolennik działania, profesjonalnie realizujący zadania. Perfekcjonista w każdym calu.
Z profesjonalnym rynkiem kawy jestem związany od ponad 6 lat. Jednak nie traktuję tego jak codzienny obowiązek.
Kawa to dla mnie styl życia, który mogę prowadzić zarówno “w trakcie”, jak i “po” pracy.
Chętnie realizuję marzenia klientów o wyśmienitej kawie, herbacie – zabierając ich w świat pełen aromatów i rozwiązań.
Dążę do tego, aby każda nowa współpraca była kompleksowo przygotowana i „uszyta na miarę”. Z pasją przekazuję swoją wiedzę, jednocześnie utożsamiając się z sentencją, że małe chwile (z filiżanką kawy) nadają życiu największy sens.
Prywatnie jestem miłośnikiem dobrego espresso, dripa (oczywiście 😊!), a także kawiarki, która podróżuje ze mną do każdego zakątka świata.
PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
Jacek Rogacki
Stawia na relacje i efektywność w zarządzaniu czasem.
Praca w terenie jest mi niezwykle bliska, ponieważ wymaga dużej kreatywności i szybkiego reagowania na indywidualne potrzeby klienta. Dzięki temu każdy nowy dzień to dla mnie kolejne wyzwanie.
Moje kompetencje są sumą: doświadczenia, zdobytej wiedzy, postaw i umiejętności. Z szeroko rozumianym handlem związany jestem od kilkunastu lat. Początkowo świat kawy odkrywałem jako barista w hotelach i restauracjach. Zdobywałem również doświadczenie w jednej z największych korporacji kawowych w Polsce i na świecie.
Jestem również miłośnik pogłębionej analizy potrzeb klienta. Wystarczy mi krótka wizja lokalna, aby wiedzieć, jakie rozwiązanie w danym miejscu będzie najkorzystniejsze.
Pierwsze dźwięki każdego dnia? Płukanie zaparzacza, aby po chwili wziąć do ręki filiżankę espresso :)!
Michał Giziński
Do dziś nie wiadomo, czy to przypadek, czy przeznaczenie, że zajął się kawą…
Biorąc pod uwagę dynamiczny rozwój mojej kariery (a także niestygnącą pasję do parzenia) – musiało być to drugie!
Zaczynałem w sopockim Lesie, kiedy speciality coffee jeszcze w Polsce raczkowało. Wyszkolony przez mistrzów sztuki mleka i espresso, ruszyłem w świat, aby dzielić się zdobytą wiedzą z tymi, którzy chcieli, ale nie wiedzieli “czego” albo “jak”.
Właśnie tak trafiłem do gdyńskiej Kofeiny, której szybko zostałem headbaristą, a po pewnym czasie – managerem, którym jest do dziś.
Tam prowadziłem warsztaty z parzenia alternatyw i latte artów, a także stale trzymam w ryzach ekipę i knajpę oraz podaję najlepszej jakości kawę.
Co jakiś czas wychylam nos z bazy, żeby przekazać tajniki baristyki ekipom innych trójmiejskich lokali. Czasem odwiedzam z mobilnym stoiskiem targi czy wydarzenia, a nawet śluby.
Polecam się najbardziej bez mleka i bez cukru!
Szukasz wiedzy, porad i inspiracji?
Odwiedź nasz blog, aby odkrywać nowe informacje na temat kawy i nie tylko.
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!