Szkolenia baristyczne pracowników HoReCa – z przyrządzania kawy

Edukacja, dzięki której będziesz serwować jeszcze lepsze i jeszcze bardziej wyszukane kompozycje smakowo-zapachowe

Poszerzaj wiedzę i umiejętności – zarówno swoje, jak i swoich pracowników – bezpośrednio pod okiem doświadczonych ekspertów od kawy.

Zapewnij swojej firmie profesjonalne szkolenia baristyczne – dopasowane do aktualnego poziomu wiedzy, jak i specyfiki Twojej firmy.

Dedykowana oferta

Przeszkolimy Twój zespół od podstaw lub wyposażymy w zaawansowaną i bardziej specjalistyczną wiedzę.

Cenne kompetencje

Szkolenia “po brzegi” wypełnione konkretnymi informacjami, które od razu można wykorzystać w praktyce.

Przystępna forma zajęć

Szkolenia prowadzimy na miejscu, aby zapewnić Ci komfort oraz wysoką jakość edukacji.

Wartościowe materiały

Będziemy pracować na sprzęcie, który wykorzystujecie każdego dnia i wyposażymy Was w materiały informacyjne.

Dostępne szkolenia

Sprawdź zaprezentowane pakiety i podejmij decyzję, z którego z nich chcesz skorzystać.

KURS BASIC BARISTA DLA HORECA

Zapewnij swoim pracownikom gruntowne przygotowanie

Teoria

  • Historię kawy – od plantacji, aż do filiżanki:
  • Gatunki kawy
  • Metody obróbki
  • Espresso – definicja, cechy, ekstrakcja, parametry, ocena

Praktyka

  • Ustawienie młynka, grubość mielenia, ustawienie ekspresu
  • Zasady konserwacji urządzeń
  • Ergonomia miejsca pracy
  • Zasady spieniania mleka
  • Przygotowywanie kawy na bazie espresso (latte art – wersja podstawowa)

Szczegóły

Czas trwania: 4 godziny
Miejsce: lokal klienta
Standardowa cena: 790 zł / za 1 os. (grupa: 3 – 8 osób)
Dla klientów współpracujących z CoffeeBase: 0 zł

KURS BARISTA INDYWIDUALNY

Podnieś swoje kompetencje i zostań prawdziwym ekspertem

Teoria

  • Historię kawy – od plantacji, aż do filiżanki:
  • Gatunki kawy
  • Metody obróbki
  • Espresso – definicja, cechy, ekstrakcja, parametry, ocena

Praktyka

  • Ustawienie młynka, grubość mielenia, ustawienie ekspresu
  • Zasady konserwacji urządzeń
  • Ergonomia miejsca pracy
  • Zasady spieniania mleka
  • Przygotowywanie kawy na bazie espresso (latte art – wersja rozszerzona)

Szczegóły

Czas trwania: 7 godzin
Miejsce: do ustalenia
Cena: 2190 zł

Jak to działa?

Określ rodzaj szkolenia, a następnie sprawnie przejdź do ustalenia szczegółów. To naprawdę łatwe!

1. Kontakt

Skontaktuj się z nami i opowiedz o potrzebach – swoich i swojego zespołu.

2. Oferta

Zapoznaj się z dopasowaną ofertą szkolenia z kawy i nie tylko.

3. Realizacja

Ustal termin, miejsce i zacznij korzystać z nowo nabytej wiedzy w praktyce!

Opinie

Przeczytaj wypowiedzi osób, które już szkoliliśmy.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Porozmawiajmy o szkoleniach baristycznych dla Twojej firmy

Jesteśmy do Twojej dyspozycji poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 – 17:00. Zapraszamy!

Telefon:

+48 884 771 209

E-mail:

hello@coffeebase.pl

Zgoda

Zgoda

Zgoda

Zgoda

14 + 10 =